Schoensmeer - Bruin, zwart of kleurloos

ED348

€ 5,50

1 Items

Je bent nog niet ingelogd

Zachte schoensmeer in bruin, zwart of zonder kleur op basis van  biologische ingrediënten. Deze balsem voedt, reinigt en hernieuwt lederen schoenen, tassen en kledij.

Inhoud: 75 ml

 

Deze shoe polish balm:

 ​is beschikbaar in zwart, bruin of kleurloos

 maakt jouw lederen items waterproof

 is 100% plantaardig

Natuurlijke balsem om leren schoenen, tassen en kleren te reinigen, voeden en waterproof te maken. Keuze uit bruin, zwart of kleurloze schoensmeer.

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Borstel het oppervlak eerst om stof te verwijderen en breng een dun laagje balsem aan met een borstel (focus op eventueele scheurtjes in het leder). Laat even drogen en blink dan op met een zachte borstel. Dit product weghouden van hitte. Niet geschikt om suède en nubuck te behandelen. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt