Verzachtende reinigingsmelk - Weleda

Zachte gezichtsreiniging met amandel voor de gevoelige huid

€ 12,49

7 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,50
4 5% Tot € 2,50
8 7% Tot € 6,99
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Vegan

De verzachtende reinigingsmelk - Weleda is een romige emulsie die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze milde reinigingsmelk, verrijkt met amandelolie en pruimenpitolie, verwijdert onzuiverheden en make-up zonder de huid te irriteren. De formule herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid, waardoor deze fris en zacht aanvoelt. Perfect als voorbereiding op de verdere gezichtsverzorging met de Amandel Verzachtende Gezichtsverzorging.

Deze reinigingsmelk:

✓ Parfumvrij
✓ Verwijdert onzuiverheden en make-up zonder te irriteren
✓ Herstelt de vochtbalans van de huid

Ref: WA015

Gebruik:
's Ochtends en 's avonds aanbrengen op gezicht, hals en decolleté met een wattenschijfje of met de vingertoppen. Vermijd de oogcontouren. Verwijderen met lauwwarm water of een vochtig wattenschijfje.

Samenstelling:
Water (Aqua) - Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil - Amandelolie, Glyceryl Stearate SE - Glyceryl stearaat SE, Alcohol - Alcohol, Prunus Domestica Seed Oil - Pruimenpitolie, Xanthan Gum - Xanthaan, Lactic Acid - Melkzuur
Van biologische teelt

Inhoud: 75 ml

 

Weleda: Meer dan 100 jaar natuurlijke verzorging
Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een pionier in 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten, op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën, bevatten geen synthetische stoffen die de huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen de processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt