Setje met 2 rompertjes en rammelaar Tiny tropics

€ 39,95

1 Item

In deze set zitten twee schattige body's met korte mouwtjes in twee verschillende prints en een schattige rammelaar in bijpassende print. De schattige rammelaar met bladeren stimuleert de zintuigen van je kleintje met verschillende texturen, gouden stipjes en knisperpapier. Een top kraamgeschenk!

Ref: HRS009
Heerlijke bijpassende set uit de Tiny tropics-lijn van done by deer: 2 rompertjes met 2 verschillende prints en een bijpassende rammelaar. De tropische bladeren print is op elk exemplaar anders waardoor elk stuk uniek is. Deze set zit verpakt in een geschenkdoos en is ideaal om cadeau te doen als kraamgeschenk.
 

Maat/Afmetingen body: 56/62 - rammelaar: 6,5 x 15 cm

Materiaal: 95% katoen met Okeo-Tex label & 5% elasthaan - rammelaar: ftalaat en PVC vrij plastieken handvat met 100% katoen.

Wasadvies body: wassen op 60°C - niet geschikt voor de droogkast - rammelaar: wassen op 40°C, niet geschikt voor de droogkast.

De Tiny Tropics-reeks van Done by Deer is ontworpen op maat van kleine avonturiers, zit vol tropische eye-catching details en leuke features zorgen ervoor dat deze collectie ideaal is om je kleintje de wereld te laten ontdekken, te rusten, te eten, te spelen, ...

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt