ECOCHEQUE

Ezelinnenmelkzeep met lavendel

100g vaste zeep - Ideaal voor de gevoelige huid

€ 4,29

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,17
4 5% Tot € 0,86
8 7% Tot € 2,40
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Ezelinnenmelkzeep wordt gewaardeerd door mensen met een gevoelige en geïrriteerde huid en is bijzonder geschikt voor het wassen van jonge kinderen. Dankzij haar samenstelling (proteïnen, fosfolipiden, ceramiden en koolhydraten) is ezelinnenmelk een natuurlijk tensor en een krachtige regenerator van de huid, zij heeft de eigenschap de huid te verstevigen en te verzachten. Het zal uw huid delicaat parfumeren met de geur van bloeiende lavendel.

  • 100g zeep
  • Parfum: Lavendel
Ref: LG422
  • Cleopatra was de eerste die de deugden van ezelinnenmelk onder de aandacht bracht. Vervolgens gebruikten de meest verfijnde vrouwen het door de eeuwen heen om de zachtheid en glans van hun huid te behouden. Vandaag stellen wij u voor de weldaden van deze ezelinnenmelk te herontdekken door middel van deze zeep, die uitsluitend met de hand wordt gemaakt van Franse boerderijmelk.
  • Cosmebio gecertificeerd
  • Gemaakt in Occitanië

Natrium Palmate***, Aqua (Water), Natrium Cacaoate***, Glycerin***, Coco-Glucoside, Lavandula Hybrida Olie*, Ezelinnenmelk*, Natrium Chloride, Tetranatrium Glutamaat Diacetaat, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

*Ingrediënt van biologische landbouw

*Natuurlijk bestanddeel van essentiële oliën

***Verwerkt uit biologische ingrediënten.

Zeep op basis van biologische plantaardige oliën, biologische ezelinnenmelk (10% vers equivalent), essentiële olie van biologische lavendel, schuimmiddel op basis van suiker, sequestratiemiddel van natuurlijke oorsprong.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt