ECOCHEQUE

Aftershave Balsem - MEN - Beukenknop-extract

€ 7,99

9 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,60
8 7% Tot € 4,47

Natuurlijke after-shave balm op basis van biologische aloë vera en beukenknop-extract. Verzacht en hydrateert de huid na het scheren.

Inhoud: 100 milliliter

 

Deze hydraterende balsem:

 is geschikt voor alle huidtypes

✓ plakt niet en dringt snel in de huid

 is gemaakt in Frankrijk

Ref: AV133

Aftershave met Ecocert keurmerk die snel in de huid dringt en niet plakt. Verzacht de huid en verkleint de kans op irritaties na het scheren.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Aqua (water), aloë barbadensis bladsap *, heptyl undecylenaat, glycerylstearaat, sorbitan lauraat, capryl / caprinezuurtriglyceride, cetylalcohol, butyrospermum parkii (shea) boter *, glycerine, natriumcocoylglutamaat, bisabolol *, xanthaangom, carrageen , fagus sylvatica bud extract *, laminaria ochroleuca-extract, parfum (geur), benzylalcohol, tocoferol, glycine soja (soja) olie, polyglyceryl-4-lauraat, dilaurylcitraat, natriumchloride, citroenzuur, dehydroazijnzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat benzoëzuur, melkzuur, limoneen, linalool, citral.

* Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt