Navulling scheermes - 10 mesjes
LZ051

€ 7,90

26 Items

Je bent nog niet ingelogd

Verwisselbare scheermesjes voor het duurzame scheermes van Lamazuna. Deze hoogkwalitatieve mesjes zijn gemaakt uit roestvrij staal.

Inhoud: 10 stuks

 

Deze mesjes:

 zijn zeer effectief 

 hebben een bio afbreekbare verpakking

 gaan 3 tot 4 scheerbeurten mee

Mesjes voor het herbruikbare scheermes van Lamazuna. Voor een snelle, makkelijke en veilige scheerbeurt.

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

Schroef de bovenkant los van het scheermes. Verwijder het oude mesje en plaats het nieuwe mesje erin. Zorg ervoor dat jouw mesje in de juiste richting staat (anders kan je niet scheren). Schroef vervolgens de bovenkant er terug op. Hou het mesje altijd langs de zijkant vast tijdens het vervangen om sneetjes te vermijden. Een mesje gaat gemiddeld 3 tot 4 scheerbeurten mee naargelang de baardgroei van de gebruiker.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt