Schoolspullen
NEW

Tabblad A4 karton 12 tab ass - Pergamy

Handige en duurzame tabbladen voor efficiënt organiseren

€ 0,66

-70%

€ 2,20

67 Items

Deze tabbladen van Pergamy zijn ideaal voor het overzichtelijk organiseren van documenten en notities, zowel thuis als op kantoor. Gemaakt van stevig gerecycleerd manilla karton van 160 g/m², bieden deze tabbladen uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik. Met de 11-gaatsperforatie passen ze in vrijwel elke ordner of ringband. De set bestaat uit 12 tabs in geassorteerde kleuren, waardoor je snel kunt navigeren door je documenten.

  • 12 tabs in geassorteerde kleuren
  • Gerecycleerd manilla karton van 160 g/m²
  • 11-gaatsperforatie voor universele pasvorm
Ref: ADV002

De tabbladen zijn eenvoudig in gebruik; plaats ze in je map of dossier en begin met het ordenen van je documenten. De geassorteerde kleuren maken het gemakkelijk om je documenten snel te vinden. Dankzij de sterke kartonkwaliteit blijven de tabbladen langdurig bruikbaar, zelfs bij intensief gebruik.


Pergamy is een vertrouwd merk in kantoorbenodigdheden, bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Met een focus op gebruiksgemak en milieuvriendelijke materialen, biedt Pergamy oplossingen die zowel praktisch als betrouwbaar zijn voor dagelijks gebruik op kantoor of thuis.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt