Schoolspullen
NEW

Notitieboek Conceptum A6 Hardcover Gelijnd groen - Sigel

Stijlvol en functioneel notitieboek voor dagelijkse organisatie

€ 2,85

-70%

€ 9,50

11 Items

Dit Sigel Conceptum A6 notitieboek in Paradise Green combineert stijl met functionaliteit. Het heeft 194 gelinieerde pagina's, twee lintmarkeerders, en handige opbergvakken voor kaarten. De Softwave-cover zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

  • Formaat: Ca. A6, 95 x 150 mm
  • Pagina's: 194 gelinieerde pagina's, 20 geperforeerd
  • Opbergruimtes: 3 vakken inclusief kaartsleuf
Ref: P19161

Het Sigel Conceptum A6 notitieboek in de kleur Paradise Green combineert stijl en functionaliteit in een compact formaat. Dit notitieboek heeft 194 gelinieerde pagina's, waarvan 20 geperforeerd zijn voor het eenvoudig uitscheuren van bladen. Het boek is voorzien van twee lintmarkeerders, een elastische sluiting, en een pennenlus voor extra gemak. Daarnaast beschikt het over drie praktische opbergvakken: een snelvak, een archiefvak en een kaartsleufvak, ideaal voor het opbergen van visitekaartjes of andere kleine kaarten. De Softwave-cover biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een unieke, geribbelde textuur die fijn aanvoelt.

Afmetingen: 95 x 150 x 20 mm (ca. A6)
Pagina's: 194 gelinieerde pagina's, papierdikte 80 g/m²
Bijzonderheden: 20 geperforeerde pagina's, 2 lintmarkeerders, elastische sluiting, pennenlus, 3 opbergvakken (waaronder kaartsleuf)

Sigel staat bekend om zijn hoogwaardige kantoormaterialen en accessoires. Het merk legt de nadruk op design en functionaliteit, met producten die zijn ontworpen om het dagelijks werk en persoonlijke organisatie te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol notitieboek of een praktisch hulpmiddel voor op kantoor, Sigel biedt producten die aan hoge kwaliteitsnormen voldoen en tegelijkertijd aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt