Mini rugzak - Adventure tipi

€ 35,96

-20%

€ 44,95

4 Items

Vertrek perfect uitgerust elke dag op avontuur met deze mini rugzak uit de Adventure schoolreeks van Lässig. De vuil- en waterafstotende coating maakt deze rugzak perfect voor elk soort weer.

Leuk details: bij de rugzak zitten 3 patches om het design van de rugzak af en uniek te maken. Je kan de patches kleven en herkleven. Dit trendy design is er in 2 kleuren dusty pink met een tipi en bosgroen met een blauwe bus - samen met de aardse tonen en een contrasterende gele binnenkant.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG162

Een kleuterrugzakje voor échte avonturiers! De mini dusty pink rugzak Adenture tipi is lekker stevig, wondermooi en ideaal voor echte avonturiers. Een ruime binnenkant voor al je spullen: kledij, knuffel, speelgoed ... onderaan is een apart vak voor je brooddoos en je kan er ook een icepack bij steken om alles fris te houden. Je drinkfles kan in het zijzakje aan de buitenkant, in het extra zakje kunnen kleine spulletjes en dankzij het naamlabel geraak je je tas nooit kwijt. De zachte schouderriemen zijn perfect aanpasbaar en het extra borstriempje zorgt voor extra stabiliteit.

Afmetingen: 25 x 16 x 27 cm - volume: 3,5 liter

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: 35% katoen, 65% polyester, water- en vuilafstotende coating van polyurethane - binnenkant 100% polyester

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt