Kleuterrugzak Constellation bleu nuit - Caramel et Cie

Ergonomische kleutertas gemaakt van waterafstotende materialen

€ 58,50

4 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gerecycleerde materialen
Frans merk

Kleine rugzak voor kinderen, ideaal om de meest essentiële spulletjes mee te nemen naar de crèche of kleuterschool. Of gebruik hem als extra tas voor op vakantie of gewoon om al je sportspullen in te droppen.

Deze kleine kleuterrugzak is stevig en licht, en ideaal om kinderen te vergezellen op al hun avonturen.

Ref: CAR301

Kleine rugzak voor kleuters Constellation Bleu Nuit uit de Mini collectie van het Franse Caramel et cie is een ergonomische rugzak. Lichtgewicht en duurzame kleine rugzak, gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende materialen en ontworpen voor intensief gebruik.

De naden zijn verstevigd, de voorkant is gewatteerd om alle schatten te beschermen, er past een A4 kaft in. Mooi aan te passen aan de maat van je mini dankzij de verstelbare schouderbanden, het rugpaneel verstevigd met een dikke laag schuim en de borstriem.

Materiaal: 100% polyester - waterafstotend - binnenkant uit gerecycleerd polyester

Afmetingen: 31 x 24 x 10 cm

Gewicht: 600 gram

Inhoud: 7 liter

Aanbevolen leeftijd: 2-8 jaar - voor kindjes tussen de 90 cm en 1m20

Wasadvies: proper maken met een vochtige doek of spons en milde zeep, zowel langs de binnen- als buitenzijde. Wassen in de machine is streng af te raden.

_

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt