Intiem Glijmiddel - Aardbei

Glijmiddel op waterbasis met aarbeismaak

€ 3,95

389 Items

Dankzij het intieme glijmiddel van Feminine Intimate met aardbeismaak kunnen intieme relaties comfort en harmonie ervaren. Dit vrouwelijke intieme glijmiddel is een zachte gel op waterbasis die de penetratie vergemakkelijkt, voor meer comfort en harmonieuze sensaties tijdens geslachtsgemeenschap.
Het is grondig onderzocht om uw huid perfect in balans te brengen en bevat glycerine, een uitstekend vochtinbrengend middel, en melkzuur dat helpt bij het behouden van een neutrale pH. Het glijmiddel is transparant, geurloos, niet-vettig, kleurloos en gemakkelijk af te spoelen met water. Het laat geen vlekken achter voor maximale discretie. Dankzij het compacte formaat kunt u het overal mee naartoe nemen. Dit product wordt vooral aanbevolen bij vaginale droogheid.

  • Hydraterend
  • Handhaaft de neutrale PH
  • Bevordert intieme relaties
    Compact formaat
Ref: 5413393000796

Neem de hoeveelheid gel die u nodig hebt binnen handbereik. Breng de gel rechtstreeks aan op uw intieme lichaamsdelen. Gebruik door beide partners zal betere resultaten opleveren. Het glijmiddel is waterbestendig en laat geen sporen achter.

Aqua (Water), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Imidazolidinyl Urea, Sodium Methylparaben, Sodium
Ethylparaben, Sodium Propylparaben, Phenoxyethanol, Lactic Acid.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt