Gevoerde slaapzak in katoenen mesh - wit met roze sterren TOG 2.5 - Kadolis

Mouwloze winterslaapzak van biologisch katoen met ademende meshvoering

€ 31,92

-20%

€ 39,90

5 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Zonder chemicaliën

De gevoerde slaapzak van Kadolis is ontworpen voor koudere nachten en heeft een TOG-waarde van 2.5. Dankzij de ademende katoenen meshvoering en vulling van polyester biedt de slaapzak een optimale temperatuurregeling en voorkomt het oververhitting. De witte slaapzak met roze sterren is ideaal voor baby’s met een gevoelige huid en zorgt voor een comfortabele nachtrust.

  • Meerdere maten beschikbaar
    TOG: 2.5
    Bekijk de TOG- en maattabel op de laatste afbeeldingen
Ref: KA625

Deze gevoerde slaapzak van Kadolis is ideaal voor gebruik tijdens koudere nachten en biedt dankzij de TOG-waarde van 2.5 een optimale warmtebalans. De ademende meshstructuur zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor je baby niet oververhit raakt, terwijl de zachte katoenen stof bijdraagt aan een comfortabele nachtrust. De lange ritssluiting en drukknopen op de schouders maken het gemakkelijk aan- en uit te trekken, zelfs bij nachtelijke verschoningen. De slaapzak is OEKO-TEX gecertificeerd, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen en geschikt is voor de meest gevoelige huidtypes. Met zijn opvallende wit-roze design, biedt deze slaapzak zowel esthetiek als veiligheid.

Gebruik:
Wassen op 30°C, niet geschikt voor de droger.

Samenstelling:
Buitenkant: 100% biologisch katoen
Binnenkant: jersey mesh 100% katoen
Vulling: polyester wol



Kadolis biedt veilige en duurzame babyproducten van hoogwaardige materialen zonder schadelijke chemicaliën. Hun slaapzakken, zoals deze gevoerde versie, zijn ontworpen om de nachtrust van baby’s te optimaliseren door comfort, ademend vermogen en veiligheid te combineren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt