Babyslaapzak Smile Milky (TOG 2.5) - Laessig

Slaapzak met vrolijke smiley-print, beschikbaar in maten 62-68, 74-80 & 86-92

€ 49,95

4 Items

Ontdek de LÄSSIG Slaapzak Smile Milky, een crèmekleurige slaapzak met een speelse smiley-print in donkerblauw, lichtblauw en bruin. Deze stijlvolle en functionele slaapzak, gemaakt van biologisch katoen, biedt jouw baby het comfort en de veiligheid die hij of zij nodig heeft voor een goede nachtrust. Dankzij de TOG-waarde van 2.5 is deze slaapzak geschikt voor gebruik in elk seizoen.

  • Optimale TOG-waarde (2.5): Geschikt voor kamertemperaturen tussen 16-20 °C, wat het perfect maakt voor gebruik het hele jaar door.
  • Veilig en praktisch: Voorzien van een volledige ritssluiting met kinbeschermer, en ruime bewegingsvrijheid voor de benen van je baby.
  • Zacht en ademend materiaal: Gemaakt van biologisch katoen met een vulling van gerecycled polyester, waardoor de slaapzak licht en toch warm is.

Ref: LSG1461

Materiaal: 100% biologisch katoen buitenzijde, vulling van gerecycled polyester.
TOG-waarde: 2.5, geschikt voor temperaturen tussen 16-20 °C.
Onderhoud: Machinewasbaar op fijnwasprogramma (30°C).
Beschikbare maten:

  • 62-68: 3-6 maanden
  • 74-80: 7-12 maanden
  • 86-92: 1-2 jaar

Veiligheidsdetails: Voorzien van een volledige ritssluiting met kinbeschermer en veiligheidsklep, gevoerde armsgaten en royale bewegingsvrijheid.


Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomercollectie voor aan het strand of zwembad, maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en van te genieten. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt