Speltkoekjes voor baby's - vanaf 8 maanden

€ 3,20

1 Item
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,13
4 5% Tot € 0,64
8 7% Tot € 1,79

De speltbabykoekjes zijn gemaakt van hoogwaardig Demeter-gecertificeerd speltmeel en verfijnd met de beste Demeter-boter. Holle gebruikt rijststroop in plaats van kristalsuiker om de natuurlijke zoetheid geschikt te houden voor de smaak van baby's.

Veelzijdig te gebruiken als tussendoortje, als melk- of vruchtenpap, voor oudere kinderen en volwassenen, als ontbijt met boter, jam of fromage frais.

  • Verkrijgbaar in verpakkingen van 150 g.
Ref: NI225
  • Holle baby speltkoekjes zijn gemaakt van hoogwaardig Demeter speltmeel en verfijnd met Demeter gecertificeerde boter. Het recept is zeer licht verteerbaar en zacht, en is speciaal aangepast aan de smaak van de baby. Ze zijn geschikt voor baby's vanaf de leeftijd van 8 maanden, wanneer ze hun voeding beginnen te diversifiëren.
  • Ze laten je baby kennismaken met nieuwe smaken en texturen, vergemakkelijken het doorkomen van tandjes en geven je kind alles wat het nodig heeft voor een gezonde groei. Kan worden gebruikt als tussendoortje, als melk- of vruchtenpap, voor oudere kinderen en volwassenen, bij het ontbijt met boter, jam of fromage frais. Eigenschappen: eivrij, weinig keukenzout, glutenvrij, tarwevrij, licht verteerbaar.
  • Verkrijgbaar in verpakking van 150 g.

Demeter speltmeel** (63 %), rijstsiroop*, demeter boter**, bananenpoeder*, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, B1 (wettelijk gevitamineerd)

* van biologische landbouw

** van biologisch-dynamische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt