Klein boudoir met zoete sinaasappel etherische olie - vanaf 8 of 10 maanden

€ 3,75

33 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,15
4 5% Tot € 0,75
8 7% Tot € 2,10

Evenwichtige en smakelijke biologische boudoirkoekjes voor baby's vanaf 8 maanden met etherische zoete sinaasappelolie. Deze koekjes zullen uw baby verleiden tijdens het snacken. De vorm en de grootte van het koekje zijn speciaal ontworpen voor de mond en de hand van de baby en het heeft een knapperige maar smeltende consistentie die niet afbrokkelt en het gemakkelijker maakt voor de tanden om door te breken.

  • Verkrijgbaar in dozen van 24 boudoirs (6 versheidszakjes van 4 boudoirs).
Ref: OC120
  • Evenwichtige en smakelijke koekjes voor baby's vanaf 8 maanden met zoete essentiële sinaasappelolie. Deze koekjes zullen uw baby verleiden tijdens het snacken. De vorm en de grootte van het koekje zijn speciaal ontworpen voor de mond en de hand van de baby en het heeft een knapperige maar smeltende consistentie die niet afbrokkelt en het gemakkelijker maakt voor de tanden om door te breken.
  • Om van zijn boudoir te genieten, moet de baby in een zittende positie zitten onder het waakzame oog van een volwassene (vanaf 10 maanden).
  • Verkrijgbaar in dozen van 24 boudoirs (6 versheidszakjes van 4 boudoirs).

Tarwebloem*, tarwezetmeel*, rietsuiker*, heelei*, raapzaadolie*, zoete sinaasappelolie*, rijsmiddel (ammoniumcarbonaat).
* Ingrediënten uit biologische landbouw
Bevat gluten.
Kan sporen bevatten van soja, sesamzaad, melk en noten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt