Pure Olijf Zwarte Zeep - 200 g

€ 10,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,20
8 7% Tot € 6,15

Een 100% plantaardige zwarte zeeppasta bestaande uit olijfolie en gemalen biologische olijven.

De teint is stralender, de huidtextuur is verfijnd en voorbereid om verzorgende of masseeroliën te ontvangen voor een diepe hydratatie.

WAARSCHUWING: dit product moet worden bewaard bij een temperatuur boven 21°C. Daaronder kan het een uiterlijk krijgen dat op schimmel lijkt, maar dat in feite geen schimmel is en dat de kwaliteit van het product niet verandert.

200 g pot

Ref: KN086
  • Te gebruiken tot 12 maanden na opening
  • Gemaakt in Frankrijk
  • Karawan-authentieke zwarte zeep is een 100% plantaardige romige pasta verkregen door een mengsel van olijfolie en gemalen olijven, volgens het traditionele Marokkaanse recept.

Voor een echte oosterse scrub op een natte huid, breng de zwarte zeep met de hand aan op het hele lichaam en laat het een paar minuten zitten. Spoel door krachtig te wrijven met een scrubhandschoen om onzuiverheden en dode huid te scrubben.

  • Bij contact met de ogen, spoelen met veel schoon water.
  • Niet inslikken.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

INCI: Aqua, Kalium Olivaat*, Glycerine*, Eucalyptus globulus bladolie, Natriumchloride, Karamel*, Tetranatrium, Glutamaat, Diacetaat, Kaliumhydroxide, Limoneen.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw. 99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 40% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw. Ecologische en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de ECOCERT norm.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt