ECOCHEQUE

Solide conditioner bijenwas & citroengras 60 g - Habeebee

Natuurlijke en handgemaakte verzorging voor zacht en glanzend haar

€ 10,95

5 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,19
8 7% Tot € 6,13
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
100% van natuurlijke origine
FSC gecertificeerd hout
Milieuvriendelijke verpakking
Artisanaal
Gemaakt in België
Belgisch merk

De solide conditioner van Habeebee combineert de voedende kracht van bijenwas met de verfrissende eigenschappen van etherische olie van citroengras. Deze conditioner in vaste vorm ontwart je haren, geeft volume en vermindert overtollige talgproductie, waardoor je lokken er gezond en stralend uitzien. De formule is 100% natuurlijk, handgemaakt in België, en wordt ecologisch verpakt in een FSC-gecertificeerde kartonnen verpakking.

  • Verpakt in FSC-gecertificeerd karton voor een milieuvriendelijke keuze
  • Voedt en verzorgt je lokken met bijenwas en citroengras
  • Handgemaakt product uit België, met respect voor mens en milieu

Ref: HE016

Deze solide conditioner is niet alleen effectief in haarverzorging, maar ook duurzaam. De producten van Habeebee worden met zorg vervaardigd aan de voet van het Brusselse Zoniënwoud, waarbij gebruik wordt gemaakt van bijenwas afkomstig van een gemeenschap van duurzame imkers.

Ingrediënten:

Cetearyl Alcohol, Glycerin*, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Theobroma Cacao Seed Butter*, Zea Mays Starch, Cera Alba (bijenwas), Laurus Nobilis Fruit Oil*, Ricinus Communis (castor) Seed Oil*, Olea Europaea (olijf) Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Persea Gratissima (avocado) Oil*, Cymbopogon Schoenanthus (citroengras) Oil*.


    • Afkomstig uit de biologische landbouw

Habeebee is een ambachtelijke zeepmakerij gevestigd aan de rand van het Zoniënwoud in Brussel. Het merk tovert ecologische bijenwas om tot hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, zoals voedende balsems, koud verzeepte zepen, sfeervolle bijenwaskaarsen en zachte verzorgingsproducten. Alles wordt met de hand gemaakt, met respect voor de natuur en onder gebruik van bijenwas van duurzame imkers. Met Habeebee kies je voor producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt, voor zowel mens als milieu.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt