Lipo Bind Chitosan + Nopal 60 tabletten

€ 26,95

3 Items

LipoBIND® van Fytostar is een hooggedoseerd nutricomplex met Chitosan en Nopal. Nopal draagt bij tot de opname van vetten en suikers, ondersteunt gewichtsverlies en helpt de calorie-inname tijdens een dieet onder controle te houden. Bovendien helpt Nopal, samen met chroom, de bloedsuikerspiegel normaal te houden. Deze unieke formule kan af en toe worden ingenomen bij grote maaltijden of als kuur.

  • 60 tabletten
Ref: OC033
  • Voedingssupplement
    Lees de instructies voor gebruik
    Bij voorkeur bewaren op een koele, droge plaats (max. 24°C) buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet geven aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Bij zware maaltijden: 2 tot 4 tabletten, vlak voor of tijdens de maaltijd met een groot glas water.
    Als kuur: 2 tabletten per dag innemen met een groot glas water, vlak voor of tijdens de 2 hoofdmaaltijden.

Opuntia ficus (Nopal) extract (cactusvijg, fruit), vulstof: Microkristallijne cellulose, Chitosan (van schaaldieren), Coating: Hydroxypropylmethylcellulose; Hydroxypropylcellulose, Geleermiddel: Siliciumdioxide, antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, glansmiddelen: Talk; Capryl capric triglyceriden, kleurstof: Titaniumdioxide, Chroom picolinaat (Chroom).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt