Wasbare sponzen pack van 3 - Anotherway

€ 23,50

Zeg vaarwel tegen wegwerpsponzen met de set van 3 wasbare sponzen van Anotherway! Gemaakt van duurzame en ecologische materialen, zijn deze herbruikbare sponzen perfect voor het reiniging van uw keuken, uw badkamer of elk ander oppervlak. Ze zijn ook zacht voor de huid en gemakkelijk te onderhouden. Met hun elegante ontwerp en effectiviteit zijn deze sponzen een slimme keuze voor uw huis en het milieu. Bestel nu uw set van 3 wasbare sponzen van Anotherway en zet een stap verder richting een duurzame levensstijl. Elke spons is herbruikbaar voor ongeveer 1 jaar, oftewel 52 wasbeurten, met één per week.

Ref: AY027

De wasbare sponzen van Anotherway zijn ideaal voor dagelijks gebruik en tegelijkertijd milieuvriendelijk. Ze zijn ontworpen om effectief en duurzaam te zijn, terwijl ze een ecologische schoonmaakoplossing bieden.


  • Gebruik : Gebruik eens per week. Was in de vaatwasser of in de wasmachine op maximaal 60°C.
  • Afmetingen : 12,5 x 9 x 2,5 cm.
  • Certificeringen : GOTS, Oeko-Tex 100 en GRS gecertificeerd. Vegan product.
  • Oorsprong : Ontworpen in Marseille, geproduceerd in Portugal.
  • Samenstelling : Zachte kant : GOTS en Oeko-Tex 100 gecertificeerd katoen. Schurende kant : GOTS honingraat. Binnenkant : gerecycled polyester (afkomstig van plastic flessen) gecertificeerd GRS.

Anotherway is een innovatieve Franse merk die onze dagelijkse routine revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een levensstijl te bevorderen die respectvol is voor het milieu. Het biedt een reeks milieuvriendelijke producten aan, van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-tabletten. Lokaal geproduceerd in Marseille, zijn de producten van Anotherway ontworpen om praktisch, effectief en ecologisch vriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestaties. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt