Maandverbanden "Ultra Extra Lang" - 8 stuks

BA323

€ 3,50

6 Items

Je bent nog niet ingelogd

Zeer overvloedig debiet (langere versie).  Natracare maandverband is gemaakt van biologisch katoen (100%) en is voor biologisch afbreekbaar (95%). Ze zijn FSC-gecertificeerd om u droog te houden met respect voor onze omgeving. Het is een product dat uw huid laat ademen en bevat geen chemische toevoegingen. Veel gezondheidsprofessionelen raden Natracare aan, vooral voor vrouwen en meisjes met een zeer gevoelige huid.
 
Ultra Extra Lang maandverbanden zijn echt heel zacht. Dit is een meer absorberende versie dan de Ultra maandverbanden van hetzelfde merk. De zijkanten zijn voorzien van vleugeltjes waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten. In de praktijk worden ze afzonderlijk verpakt in kleine, biologisch afbreekbare verpakkingen.

  • 100% biologisch katoen
  • Zonder plastic
  • Zonder parfums of kleurstoffen
  • Geheel vrij van chloor
  • Biologisch afbreekbaar en composteerbaar​
  • Maandverband: gecertificeerd biologisch katoen, gecertificeerde milieuvriendelijke cellulose, zetmeel, niet-giftige lijm. 
  • Verpakking: Composteerbare cellulose, composteerbare zetmeelfilm.

Deze maandverbanden zijn discreet, comfortabel en betrouwbaar. Ze zijn uitgerust met vleugjes waardoor ze correct kunnen worden gepositioneerd. Ze zijn praktisch omdat ze verpakt zijn in afzonderlijke biologisch afbreekbare zakjes.

Veel gynaecologen raden vrouwen met een gevoelige huid aan de producten van Natracare te gebruiken, om het contact met chloorgebleekte materialen en producten die synthetische en superabsorberende petrochemische stoffen bevatten, te verminderen, zonder hierbij aan kwaliteit en comfort te moeten inboeten.

Natracare is sinds 1989 hét antwoord op problemen van dioxinevervuiling van het milieu en de gezondheid, veroorzaakt door bleking met chloor en het wijdverbreide gebruik van pesticiden op conventionele katoenplantages.

Door te kiezen voor Natracare extra zachte maandverbanden, kan u nee zeggen tegen chloor, kunststof, kunstzijde, plastic en superabsorberende petrochemische stoffen, zonder in te boeten aan kwaliteit en comfort. Niet gebleekt met chloor, ongeparfumeerd, zonder kunststof, biologisch afbreekbaar. De Natracare verbanden zijn tot 95% biologisch afbreekbaar en dragen in goede omstandigheden bij tot compostvorming.​

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt