2 ronde fopspenen - Bumi Bébé - 0-3 maanden - Baby blue en Milky white

100% natuurlijk rubber

€ 11,20

-30%

€ 16,00

24 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
100% biologisch afbreekbaar
100% van natuurlijke origine
BPA-vrij

Deze Bumi Bébé set van Heveaplanet bevat twee mooie ronde tutjes met een klassiek design, gemaakt in 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea brasiliensis boom. Elk tutje werd gekleurd met natuurlijke pigmenten. Met 0% plastic, gezond en veilig voor je baby en het milieu !

  • Kleur : Denim en Sauge
  • Leeftijd : 0-3 maanden
Ref: GR126
  • Deens design, gemaakt in Maleisië

Om een perfecte hygiëne te garanderen, moet de fopspeen vijf minuten in kokend water worden gedompeld voordat hij voor de eerste keer wordt gebruikt. Laat de fopspeen dan afkoelen en laat het water dat eventueel in de speen zit weglopen. Dit kan worden gedaan door in de speen te knijpen. Maak het tutje altijd schoon voordat u haar gebruikt en controleer of het mondstuk niet beschadigd is. Dop het tutje niet in suikerhoudende producten en/of producten die suiker bevatten of in geneesmiddelen, aangezien dit kan bijdragen tot de ontwikkeling van cariës.
Om veiligheids- en hygiënische redenen moet het tutje na maximaal twee maanden gebruik worden weggegooid.
Het tutje mag niet in de vaatwasmachine of de magnetron worden gewassen, maar moet met de hand of met speciaal daarvoor ontworpen apparatuur worden schoongemaakt. Wanneer het tutje niet wordt gebruikt, moet zij worden bewaard in een schone, droge, luchtdichte doos of zakje. Vermijd direct zonlicht of contact met een warmtebron.

100% natuurlijk rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt