Speenkoord Eva - White

€ 15,95

4 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
BPA-vrij

Maak het leven makkelijker met deze Mushie fopspeen clip, de favoriet van vele ouders én baby's.

Het kralen speelkoord is verkrijgbaar in verschillende unieke en vintage geïnspireerde kleuren die een tijdloze eenvoud uitstralen en tegelijk instant stijl toevoegen aan de outfit van je tutterfan.

Ref: MLU1359

Siliconen speenkoord Eva White van MUSHIE bevat 9 ronde parels - 6 witte en 3 met hout look - gemaakt van 100% voedselveilig silicone, kwalitatief, niet giftig, geurloos, BPA-vrij en loodvrij. De sluiting is ook loodvrij en het nylon koord is schimmel- en meeldauwbestendig. Dit is geen speelgoed maar een accessoire voor je baby.

Leuke tip: Prima match met de Friggs tutjes en ook verkrijgbaar in andere kleurtjes!

Afmetingen: ongeveer 20 cm lang
Onderhoud: niet in de vaatwasser doen. Met de hand wassen met milde zeep en water. Plaats de fopspeenhouder niet in een sterilisator. Vermijd onderdompeling in water voor een langere periode. Controleer de tutketting voor elk gebruik.

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt