Siliconen fopspeenhouder - Cambridge Blue

€ 14,95

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
BPA-vrij

Hoe neem jij het tutje van je kleintje met je mee? In de zak van je jas, tussen al je spullen in je handtas of rommelige luiertas? Nee hoor. Voortaan ben je vast en zeker helemaal hooked aan deze siliconen fopspeenhouder.

Super makkelijk om vast te maken aan je buggy of tas en ideaal om de favoriete speentjes van je baby altijd bij de hand te hebben en proper te houden. Verkrijgbaar in verschillende elegante trendkleuren.

Ref: MLU439

Handige, siliconen fopspeenhouder Cambridge Blue uit de collectie van Mushie, met een stevige riem en ruimte voor maximaal drie tutjes. Dit fopspeenetui kan je gemakkelijk aan een luiertas of kinderwagen vastmaken, zodat comfort altijd binnen handbereik is.

Ontworpen in Zweden, gemaakt van voedselveilig, flexibel siliconen in tijdloze kleuren. Geschikt voor elk merk fopspeen.

Materiaal: 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten
Onderhoud: eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser of met een beetje water

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt