Speenkoord van BIO katoen Baked Apple - Filibabba

€ 13,99

1 Item

Het is niet omdat het praktisch is dat het niet mooi mag zijn, toch? De Nordic Niceness van Filibabba vind je ook terug in dit minimalistisch speenkoord uit organisch katoen en afgewerkt met een houten detail. Filibabba produceert elk product met respect voor het milieu en voor zijn medewerkers.

Ref: BBF138

Minimalistisch en hip tutkoord Nature White van het Scandinavische Filibabba. Makkelijk om het tutje van je hartendief altijd bij de hand te hebben. De metalen clips is afgewerkt met hout en makkelijk aan de kledij van je kindje te bevestigen. Aan de silicone lus maak je het favoriete speentje makkelijk vast. Verkrijgbaar in 5 effen tinten en 2 mooie printjes.


  • Leuk weetje: Filibabba heeft ook mooie bijpassende speentjes in tal van kleurtjes!
  • Materiaal: 100% organisch katoen, hout, nikkel-vrij metaal, silicone
  • Afmetingen: het koord is 18 cm lang

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen en geproduceerd worden met respect voor mens en planeet. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt