UV-beschermende flapjeshoed - Stripes olive

€ 15,96

-20%

€ 19,95

5 Items

Deze hippe zonnehoed Stripes Olive van Lässig heeft een extra lang nekflap die je kindje beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Mix & match deze hoofdbescherming met een UV-shirt en een toffe zwembroek uit de nieuwe Splash & Fun collectie en je bent helemaal klaar voor een dagje strand!


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG720

UV-beschermende flapjeshoed Stripes olive van Lässig maakt deel uit van de Splash & Fun collectie. Deze is ontwikkeld met oog voor detail en het comfort van baby's en kleuters. Het gebruik van sneldrogende, vochtabsorberende en naadloze stoffen zorgt voor maximaal draagcomfort. De zwemkleding is bovendien UV beschermend met een factor UPF 80. In combinatie met zonnebrandcrème beschermt het de gevoelige huid van je kindje.

Om de zonnebescherming helemaal compleet te maken, draagt je ukje best een zonnehoedje. Het stevige lintje houdt hem op zijn plaats, en de lange flap zorgt ervoor dat ook het nekje niet verbrandt. Met een vochtafvoerende binnenkant.

Beschikbaar in 3 maten.


Materiaal: 100% polyester microfiber aan de buitenkant en 100% absorberend polyester voor de voering (gemaakt van gerecycleerd materiaal).

Wasinstructies: in de wasmachine op 30°C

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt