Omkeerbare UV-beschermende zonnehoed - Stripes red

€ 15,96

-20%

€ 19,95

9 Items

Een leuke zonnehoed is essentieel voor kleine kinderen en dit exemplaar van Lässig maakt de beach outfit van je mini helemaal compleet ! De toffe print geeft iets speels aan je look, maar wil je liever een uni-kleurtje voor de gelegenheid, dan kan je deze zonnehoed gewoon omdraaien. Binnenkant wordt buitenkant, slim van Lässig.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG699

Het UV-beschermende zonnehoedje Stripes Red van LÄSSIG biedt een UV80 bescherming, hierdoor is het een fantastisch zomeraccessoire voor je kapoen. Het zonnehoedje is omkeerbaar zodat je van look kan wisselen. De touwtjes knoop je makkelijk onder de kin zodat het niet kan wegwaaien met de wind en blijft het goed zitten terwijl je kind de wereld ontdekt. Matching strandkledij apart verkrijgbaar.

Materiaal: gemaakt van sneldrogende en zachte microvezels  - 100% polyester
Maten: 3/6 maanden - 9/12 maanden - 18/36 maanden (bekijk de maattabel in de afbeeldingen voor exacte afmetingen)
Wasadvies: mag gewassen worden op delicaat programma, max 30°C, niet geschikt voor de droogkast, niet strijken. 

_

Neem een duik in de Splash & Fun zwem- en strandcollectie van LÄSSIG: een ruim gamma zonnebescherming, hoedjes, zwemkledij en strandaccessoires voor kinderen in mooie prints en strakke design maar vooral van uitstekende kwaliteit en vrij van nare stoffen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt