Anti-UV zwemshirt met lange mouwen Hello Beach Lichtroze - Laessig

Roze kindershirt met lange mouwen en UV-beschermingsfactor 60

€ 22,36

-20%

€ 27,95

2 Items

Het LÄSSIG Roos Anti-UV Shirt met lange mouwen is de ideale keuze voor een dag vol zon en plezier. Gemaakt van elastisch, ademend en sneldrogend materiaal, biedt dit roze T-shirt met lange mouwen een comfortabele pasvorm voor je kind. Met een UV-beschermingsfactor van 60 zorgt het shirt voor uitstekende bescherming tegen schadelijke zonnestralen, zodat je kleintje veilig kan spelen, zelfs op de zonnigste dagen.

  • Gemaakt van gerecycled plastic: Dit milieuvriendelijke shirt is vervaardigd uit gerecyclede materialen, wat het een duurzame keuze maakt.
  • UV-bescherming UPF 60: Het shirt is grondig getest volgens de STANDARD 801 UV-beschermingsnorm van het Instituut Hohenstein, wat zorgt voor betrouwbare zonbescherming.
  • Comfortabel en praktisch: Het elastische en sneldrogende materiaal maakt dit shirt perfect voor actieve dagen, terwijl de lange mouwen extra bescherming bieden.

Ref: NOE2295

Dit anti-UV zwempak is gemaakt van extra zachte en rekbare stof voor meer comfort. De UV60-bescherming in combinatie met zonnebrandcrème zorgt ervoor dat de gevoelige huid van kinderen goed beschermd is in de zomer.

Combineer het zwempak met de zwemluier en het zonnehoedje in dezelfde print om het geheel compleet te maken. Dit trendy artikel maakt deel uit van de Splash & Fun-collectie van Lässig. Deze collectie omvat badkleding, hoedjes, UV-shirts en andere functionele zonneaccessoires voor baby's, peuters en kleuters. Echte pareltjes voor een droomdag in de zon! Materiaal: 82% polyester - 18% elastaan Maten: 62/68, 74/80, 86, 92 & 98 Wasinstructies: max 30°C - niet in de droger, niet strijken, niet bleken Het Duitse merk Lässig is een must-have voor jonge ouders. Het biedt niet alleen een mooie zomercollectie voor het strand of het zwembad, maar ook zeer praktische babyartikelen voor dagelijks gebruik en plezier... Neem een kijkje in de volledige collectie om uw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt