Vaatwastabletten - Essential - Citroen

HA369

€ 7,50

101 Items

Je bent nog niet ingelogd

Essential vaatwastabletten met een frisse citrusgeur die vet en etensresten verwijderen. Deze tabletten zijn geproduceerd in België, vegan en bevatten biologisch afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Inhoud: 25 stuks of 70 stuks

 

De Essential vaatwastabletten: 

 ​zijn niet getest op dieren

 hebben een krachtige, plantaardige formule

 zijn verpakt in 100% gerecycleerd karton

Essential afwasmachinetabletten met een krachtige formule op basis van ingrediënten van plantaardige oorsprong. Dit product voor de afwasmachine draagt het Ecocert keurmerk en is verpakt in 100% gerecycleerd karton. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Haal het tablet uit de (recycleerbare) verpakking en plaats ze in de dispenser. Indien het vaatwastablet niet in de dispenser past, plaats ze in de bestekbak. Verwijder eerst grote voedselresten van jouw vuile afwas en laat dan de afwasmachine draaien. Voeg altijd zout en spoelmiddel toe. Bepaalde materialen zijn niet geschikt om af te wassen in de vaatwasmachine: zilver, aluminium, messing, koper, antiek of geschilderd porselein, hout en sommige plasticsoorten. Raadpleeg de instructies van de fabrikant bij twijfel. 

Sodium citrate, Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, Disodium disilicate, Sodium bicarbonate, Sodium polyaspartate, TAED, Sorbitol, Sorbitan sesquicaprylate, Caprylyl/capryl glucoside, Glycerin, Subtilisin, Parfum, Limonene, Citral, Amylase, Sodium gluconate

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt