ECOCHEQUE

Vaatwastabletten pack van 30 stuks - Anotherway

€ 10,79

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Gemaakt in Frankrijk
Milieuvriendelijke verpakking
Frans merk

Het merk Anotherway biedt vaatwastabletten zonder plastic folie, zonder geur, zonder allergenen en zonder kleurstoffen om u het essentiële te bieden: een eenvoudig en effectief product.

Ref: AY020

De 3-in-1 vaatwastabletten bieden optimale effectiviteit voor het reinigen en ontvetten van vaat zonder dat een glansmiddel nodig is. Gemaakt van 99,8% natuurlijke ingrediënten, garanderen ze een onberispelijke netheid en respecteren ze het milieu.

  • 3-in-1 formule, geen glansmiddel nodig.
  • Bewaar op een droge plaats voor een betere duurzaamheid.

  • Gebruik : Neem een tablet met droge handen om te voorkomen dat deze verkruimelt. Plaats de tablet in het daarvoor bestemde vak of in de bestekmand van uw vaatwasser. Start de afwascyclus zoals gewoonlijk. Vergeet niet uw handen te wassen na gebruik.
  • Verpakking : Verpakking van 30 stuks.
  • Samenstelling : Sodium chloride, sodium carbonate, sodium citrate, sodium percarbonate, alkylpolyglucoside C10-16, sodium silicate, residual water, sodium, carboxymethyl inulin, extracts concentrates from the fermentation of beet juice, capryloyl/caproyl methyl glucamide, sodium C12-18 alkyl sulfate, subtilisin, sodium glycolate, sodium diglycolate, propylene glycol, alpha amylase. 99,8% natuurlijke ingrediënten.

Anotherway is een Franse innovatieve merk die onze dagelijkse routine revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een reeks eco-vriendelijke producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-tabletten. Lokaal vervaardigd in Marseille, zijn de producten van Anotherway ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestatie. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt