Luieretui - Zand vilt - Limited Edition

€ 17,97

-40%

€ 29,95

6 Items

Wat is een luier etui? Als je voor een luiertas zonder vakken kiest, dan is het aanschaffen van een luieretui een goed idee.

Hierin past een beetje van alles wat je nodig hebt om je baby een schone luier te geven on-the-road. Ook ideaal als je baby groter is en je geen hele luiertas (meer) wil meenemen.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.

Ref: NOE2417

Licht en praktisch, de verschoningsetui van Lässig heeft een elastische sluiting in een contrasterende kleur. Dankzij het slimme ontwerp en het kleine formaat is hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Deze etui bestaat uit een vak met opening voor doekjes, een ritsvak, een lus om de fopspeen aan te hangen, een waterafstotend verschoonmatje en meerdere vakken voor luiers. Alles is goed doordacht om het verschonen nog eenvoudiger en efficiënter te maken!

Verkrijgbaar in andere uitvoeringen.

Kenmerken:

  • Waterafstotend verschoonmatje
  • Vak voor doekjes
  • Vak met ritssluiting
  • Zijvakken
  • Licht en praktisch

Materiaal: 100% polyester

Afmetingen: 18 x 2,5 x 25,5 cm

Onderhoudstip: Alleen schoonmaken met een vochtige doek

Het Duitse merk Lässig is een must voor jonge ouders. Ze bieden niet alleen een mooie zomercollectie voor het strand of zwembad, maar ook zeer praktische babyartikelen die dagelijks gebruikt en gewaardeerd kunnen worden...

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt