Verschoningsmatje - Blush

€ 27,95

1 Item

Maak uitstapjes met je baby eenvoudiger én extra stijlvol met dit mooi, uitklapbaar verschoningsmatje in zacht roze kleur.

Het opplooibaar luiermatje is gewatteerd, heeft 2 vakjes in de flappen en een handig handvat - ideaal voor elke luierwissel on the road!

Ref: MLU1319

Verschoningsmatje Blush uit de collectie van MUSHIE is compact en past perfect in je luiertas of hippe mom bag. Het lichtroze luiermatje is uitklapbaar met 2 zakjes op de flappen voor luiers of een pak natte doekjes.

De waterafstotende stof is perfect afwasbaar en de compacte vorm maken het gemakkelijk om deze baby musthave overal mee naartoe te nemen.

Materiaal: 100% biologisch katoen, met drukknoopsluiting
Afmetingen open: 68,5 x 35,5 cm - gesloten: 16,5 x 23 cm; met draagriem van 17 cm
Wasadvies: wassen op max. 30°C - niet geschikt voor de droger niet bleken, strijken of chemisch reinigen - plat neerleggen om te drogen.
Herkomst: gemaakt in Indië

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt