ECOCHEQUE

Geconcentreerd wasmiddel - Essential - Lavendel - 1 liter

€ 10,89

19 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,18
8 7% Tot € 6,10
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Geconcentreerd 'Essential' vloeibaar wasmiddel dat krachtig is tegen vlekken en je was doet stralen. Het laat ook een zachte lavendelgeur achter op jouw kleren.

Inhoud: 1 liter

 

Dit Essential geconcentreerd wasmiddel: 

 ​bevat parfum op basis van natuurlijke ingrediënten

 is vegan friendly en niet getest op dieren

 werd geproduceerd in België

Ref: HA343

Geconcentreerd vloeibaar wasmiddel met een krachtige formule en ingrediënten van plantaardige oorsprong. Zacht voor de gevoelige huid en niet getest op dieren. De fles van dit wasproduct met rustgevende lavendelgeur is gemaakt uit gerecycleerd en plantaardig plastic. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Lees altijd het wasadvies in je kledij. Was donkere kleding apart en controleer kleurvastheid voor de voorbehandeling. Niet geschikt voor wol en zijde. Eco tip: wacht tot je jouw wasmachine helemaal kan vullen en was op een lage temperatuur.

Aqua, Laureth-6, Sodium lauryl sulfate, Alcohol denat., Potassium oleate, Sodium citrate, Fatty acid methyl ester ethoxylate, Parfum, Citric acid, Limonene, Linalool

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt