Wasmiddel - Color - Appelbloesem & freesia

MA058

€ 12,95

44 Items

Je bent nog niet ingelogd

Vloeibaar wasmiddel voor de gekleurde was met een geconcentreerde formule die afrekent met vuil en vlekken, zelfs bij 30 graden. Dit wasproduct geeft je wasgoed de frisse geur van appelbloem en freesia en houdt kleuren helder. 

Inhoud: 850 ml of 1,5 liter

 

Dit Color wasmiddel: 

 ​is zacht voor je kleren en de gevoelige huid

 heeft een krachtige, plantaardige formule

 is vegan friendly

Eco-pluspunten van dit product
Belgisch merk

Reinigend en verzorgend vloeibaar wasmiddel voor de gekleurde was. De krachtige formule bevat enkel ingrediënten van plantaardige oorsprong en heeft een frisse appelbloesem- en freesiageur. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Dit wasmiddel is geschikt voor gekleurd wasgoed. Het product niet vooraf op kleren laten inwerken. Niet geschikt voor wol en zijde.

Aqua, Fatty alcohol ethoxylate C12-18, Lauryl glucoside, Sodium citrate, Potassium oleate, Alcohol denat., Glycerin, Sodium octyl sulphate, Lactic acid, Sodium lauryl sulfate, Parfum, Polyquaternium-6, Subtilisin, Linalool, Limonene, Geraniol, Cellulase, Amylase

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt