Universeel vloeibaar wasmiddel - Kamperfoelie & jasmijn - 1,5 liter

Met plantaardige, biologisch afbreekbare ingrediënten

BF107

€ 13,95

118 Items

Je bent nog niet ingelogd

Dit vloeibaar ecologisch en biologisch afbreekbaar wasmiddel met kamperfoelie en jasmijn werd samengesteld op basis van plantaardige ingrediënten. Krachtige actieve bestanddelen die je kleding langer mooi houden. Dit wasmiddel verwijdert hardnekkige vlekken en beschermt en maakt je kleuren opnieuw levendig. Cleane ingrediënten, een cleane fles en productie !

Inhoud: 1,5 liter

 

Vloeibaar wasmiddel universal:

 ​bevat enkel biologisch afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong

 komt in een recycleerbare fles uit 100% post-consumer recycled plastic en een dop uit 50% post-consumer recycled plastic

 is vegan friendly

Eco-pluspunten van dit product
100% biologisch afbreekbaar
Gemaakt in Europa
Oplaadbaar
Belgisch merk
Vegan
Dermatologisch getest
Ecologisch geëngageerd

Universeel vloeibaar wasproduct met ecologisch afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong. De natuurlijke formule is vegan friendly, zacht voor de gevoelige huid en geschikt voor septische putten. Dit ecologisch wasmiddel is gemaakt in een Zero Waste Certified fabriek, waar 98,1% van het bedrijfsafval een tweede leven krijgt.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Voor wit en kleurvast wasgoed. Niet geschikt voor wol en zijde. Laat het product niet opdrogen op de was. Lees altijd de wasinstructies in je kleding. Geschikt voor 30-60°C. Kleding met vlamvertragende afwerking: nooit weken of wassen boven de 50°C.

Dosering : 1 dop = 40ml

5-15%: Niet ionogene oppervlakte actieve stoffen, anionogene oppervlakte actieve stoffen.
<5 %: Zeep, parfum (Limonene, Linalool, Geraniol), Enzymen.
Andere: Water, alcohol, natritumcitraat, glycerine, citroenzuur.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt