Organische douchegel shampoo - sinaasappel en lavendel - 1 liter

€ 10,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,20
8 7% Tot € 6,15
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk

shampoo -douche voor een moment van fruitig plezier! Het merk dat dit organisch heeft een 2 op 1 wassende zorg voor dagelijks gebruik formuleert, voor alle huidtypen. Het biedt zachtheid aan je huid en voedt de hoofdhuid zonder het vet te maken. De lichte oranje en lavendelgeur dompelt ons onder in de hete zomerse sfeer. Zonder chemicaliën zul je blij zijn met zijn schuimige textuur.

bevat: 1L

Ref: LG205
  • Lavant 2 in 1 zorg voor het lichaam en het haar.
  • zonder paraben
zonder peg of kleur , Voor alle huidtypen zelfs de meest gevoelige. tonifying en revitaliseren. voedt lederen chevelu santed. << /li> brengt zachtheid en vitaliteit aan de huid en haar. Visparfum Labeld ecocert gemaakt in Frankrijk praktisch met zijn pomp economisch dankzij zijn formule 2 in 1 en in zijn formaat van 1 l

Breng op lichaam en nat haar, masseer zachtjes dan voorzichtig.

praktisch Met zijn economische pomp en Dankzij het formaat 2 in 1 en zijn 1 L -formaat is de zoete gastronomische doucheschampoo perfect geschikt voor dagelijks gebruik door de hele familie.

inci: aqua, natriumcoco-sulfaat, prunus persica (perzik) water*, coco-glucoside, coco-beaine, mel (honing)*, alcohol*, glycerine, parfum* , kaliumsorbaat, natriumdehydroacetaat, chloride -natrium, citroenzuur, limoneen.

* ingrediënt uit biologische landbouw

99 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong > 13 % van van natuurlijke oorsprong > 13 % De totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw

Bereik van Gravel Laboratory , This? Bio biedt bio-ecologische cosmetische productenbereik . Zeer geconcentreerd in actieve ingrediënten van de biologische planten, het bereik van het bereik ademt heerlijke parfums 100 % essentiële oliën puur, natuurlijk en organisch uit. 100 % van de plantenoorsprong, alle gebruikte ingrediënten voldoen aan de milieu- en ethische vereisten van het Gravier Laboratory.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt