Voetenzak Classic Grey - Cam Cam Copenhagen

€ 135,00

1 Item

Hou je van mooi maar ook praktisch design? Check dan zeker deze super zachte voetenzak met gaten aan de achterkant zodat het harnas in elke kinderwagen erin past, en twee lange ritsen aan de voorkant om het kind gemakkelijk in en uit te tillen. De capuchon is verstelbaar om zich aan elk weer aan te passen, en je kunt je kind echt warm induffelen en een comfortabel en gezellig gevoel creëren onderweg.

Ref: CAM358

Elegante Buggy Voetenzak Classic Grey van Cam Cam Copenhagen is een warme en praktische voetenzak voor in de kinderwagen, geschikt voor baby's en kleinere kinderen. De buggy voetenzak heeft een effen gekleurde gewatteerde buitenkant gemaakt van water- en windafstotend gerecycled polyester en een niet-doorgestikte bedrukte voering met Pressed Leaves design, gemaakt van zacht katoen.


  • Afmetingen: 48 x 100 cm
  • Materiaal buitenkant: 100% gerecycled polyester - vulling: 100% gerecycled polyester - voering: 100% katoen
  • Wasadvies: je mag de voetenzak wassen op max 30 °C op delicaat programma. Niet in de droger. Niet strijken. Gebruik een mild wasmiddel.

CAM CAM COPENHAGEN maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt