Wasbaar maandverband - Regular - Zwart - 3 stuks

IV256A

€ 19,99

137 Items

Je bent nog niet ingelogd

Zacht uitwasbaar maandverband met drukknoopjes van het Zweedse eco merk Imse Vimse. Dit zwart katoenen damesverband is een comfortabel ecologisch alternatief voor traditioneel wegwerpmaandverband.


Afmetingen: 25 cm x 8,5 cm
Inhoud: 3 stuks

 

Dit herbruikbaar maandverband:

 is geschikt voor lichtere dagen

 lekt niet!

 kan je makkelijk aan je onderbroek bevestigen dankzij de handige knoopjes

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
Herbruikbaar / duurzaam
Zonder chemicaliën

Set van 3 herbruikbare maandverbanden uit biologisch katoen met Oeko-tex keurmerk. Je kan deze sanitary pads makkelijk opvouwen om mee te nemen. Ook ideaal als extra bescherming bij gebruik van een menstruatiecup of ecologische tampon.

Imse Vimse oprichtster Marie Walleberg startte haar bedrijf 30 jaar geleden nadat ze ontdekte dat de billetjes van haar pasgeboren dochtertje enkel textiel konden verdragen. Vandaag kennen we het Imse Vimse assortiment als een verzameling populaire herbruikbare textielproducten voor vrouwen en kinderen. Altijd van de hoogste kwaliteit, gezond voor de huid en goed voor de planeet.

Na gebruik spoel je jouw maandverband best even met koud water voor het grondig (machine)wassen. Je kan het ook 24 uur laten weken in koud water met een kleine hoeveelheid zout maar dan verwijder je best eerst de bloedvlekjes handmatig om te voorkomen dat alle damesverbanden verkleuren. Vlekken kan je verwijderen met een (stain remover) zeep naar keuze. Wassen op 60°. Gebruik geen wasverzachter want dit kan de absorptie van het maandverband aantasten. Aan de lucht of in de zon laten drogen.

100% organisch katoen met een PUL laagje (polyurethane laminated polyester)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt