ECOCHEQUE

Starter kit - Wasbaar maandverband - Garden print

€ 78,79

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën

Kennismakingsset met uitwasbare maandverbanden in mooie Garden print van het Zweedse eco merk Imse Vimse. Deze katoenen damesverbanden zijn een comfortabel ecologisch alternatief voor traditioneel wegwerpmaandverband.


Afmetingen: mini: 19 cm x 6,5 cm, regular: 25 cm x 8,5 cm, night: 33 cm x 8,5 cm
Inhoud set: 1 katoenen tote bag, 3 Night maandverbanden, 6 Regular maandverbanden, 3 Mini maandverbanden/inlegkruisjes, 1 waszakje en 1 brochure

 

De maandverbanden in deze starter kit: 

 zijn gemaakt uit 100% biologisch katoen

 beschermen je zeer effectief tegen lekjes

 kan je makkelijk aan je onderbroek bevestigen dankzij de handige knoopjes

Ref: IV070K

Handige set van 1 katoenen tote bag, 3 Night maandverbanden, 6 Regular maandverbanden, 3 Mini maandverbanden/inlegkruisjes en 1 waszakje uit biologisch katoen met Oeko-tex keurmerk. 

Imse Vimse oprichtster Marie Walleberg startte haar bedrijf 30 jaar geleden nadat ze ontdekte dat de billetjes van haar pasgeboren dochtertje enkel textiel konden verdragen. Vandaag kennen we het Imse Vimse assortiment als een verzameling populaire herbruikbare textielproducten voor vrouwen en kinderen. Altijd van de hoogste kwaliteit, gezond voor de huid en goed voor de planeet.

Na gebruik spoel je jouw maandverband best even met koud water voor het grondig (machine)wassen. Je kan het ook 24 uur laten weken in koud water met een kleine hoeveelheid zout maar dan verwijder je best eerst de bloedvlekjes handmatig om te voorkomen dat alle damesverbanden verkleuren. Vlekken kan je verwijderen met een (stain remover) zeep naar keuze. Wassen op 60°. Gebruik geen wasverzachter want dit kan de absorptie van het maandverband aantasten. Aan de lucht of in de zon laten drogen.

100% organisch katoen met een PUL laagje (polyurethane laminated polyester)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt