10 wasbare reinigingsdoekjes Eco Belle - (Bamboe, BIO katoen, Eucalyptus, Bio katoen molton)

€ 21,39

16 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,86
4 5% Tot € 4,28
8 7% Tot € 11,98
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

10 wasbare reinigingsdoekjes om uw wegwerpwatjes te vervangen. Te gebruiken op hun eentje, of als aanvulling op een bestaande set. Deze wasbare doekjes kunnen gebruikt worden met uw standaard reinigingsproducten. Ze kunnen aan uw gewone was toegevoegd worden zonder extra vereisten.

Afmetingen (benaderend) van de doekjes: 8,5 x 8,5 cm

Ref: PB823

Een doekje uit eender welke van de materialen kan 300 tot 500 keer gebruikt worden. Ze vervangen het gebruik van wegwerpwatjes en -doekjes.

Eucalyptus

  • Is zacht en soepel en garandeert een minimale ecologische impact (gebruik van gerecycleerde solventen in een gesloten circuit, volgens Europese productie)
  • Onze favoriet! Eenvoudig te onderhouden en zo uitermate geschikt voor uitgebreidere make-up , zelfs waterproof.
  • Samestelling 80% Tencel viscose, 20% polyester
  • Materiaal Oeko-Tex certificaat standaard 100 (CQ1049/2). Dit label garandeert dat er geen giftige bestanddelen, of bestanddelen schadelijk voor gezondheid of omgeving aanwezig zijn.

Bio katoen

Een volledig natuurlijk product wanneer u overstapt naar een wasbare variant. De zachte haakjes van de bio katoen kunnen gebruikt worden met erg vloeibare producten. De katoenmolton met melkproducten en is geschikter voor gevoelige zones, zoals de ogen. Indien u twijfelt, is de variant met tweezijdig bio katoen perfect voor u: deze combineert beide materialen. Zo kan u naargelang de zone op het gelaat kiezen voor een specifieke kant.

  • Bio katoen (de haakjes, molton of tweezijdig) is geschikt voor het verwijderen van bio of lichte make-up. Uitermate geschikt voor gevoelige huid.
  • Bio katoenmolton bestaat uit 100% bio katoen, GOTS gecertifieerd
  • Bio sponskatoen met GOTS certificaat, bestaat 100% uit bio sponskatoen

Bamboe (kleur of beige)

Bamboe zal u imponeren door zijn zachtheid en soepelheid. Geschikt voor alle soorten make-up, eenvoudig in onderhoud en voorkomt roodheid die kan voorkomen bij het gebruik van katoen.

  • Samenstelling: sponsbamboe 90% bamboeviscose, 10% polyester
  • Stof eko-Tex gecertifieerd standard 100 (CQ1049/2). Het label garandeert de afwezigheid van giftige stoffen of stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid of omgeving.
  • Ongeacht de stof die u kiest, kunnen de doekjes gewassen worden op 40°C en gedroogd worden in de droogkast op een zacht programma.
  • Om uw producten langer te doen meegaan, raden we u onze zeep aan als ontvlekker voor het wassen

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt