Douchegel tabletten - Anotherway

€ 12,47

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Een natuurlijke douchegel in pastilles, met de frisse geur van citroengras. Pastilles + water = 1 volle fles douchegel, die je eindeloos kunt bijvullen. Je kunt 528 ml natuurlijke douchegel maken (2 x 264 ml).

Ref: AY022

De Anotherway douchegel in pastilles biedt een praktische en ecologische oplossing voor een zachte en effectieve douchebeurt. Deze douchegel is vrij van sulfaten en siliconen en bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten, waardoor het een huid- en milieuvriendelijke keuze is.

  • Vrij van sulfaten en siliconen, wat zorgt voor een milde formule voor de huid.
  • 95% natuurlijke ingrediënten voor een respectvolle douche-ervaring.

  • Gebruik: Gebruik de douchegel recharges in herbruikbare flacons. Giet 240 ml warm kraanwater (geen kokend water) in een herbruikbare flacon. Voeg 2 douchegel-pastilles toe, schud lichtjes en laat de dop open. Laat ongeveer 9 uur staan om de pastilles op te lossen. Schud opnieuw voor gebruik.
  • Certificeringen: 95% natuurlijk, zonder sulfaten, zonder siliconen. Het product is veganistisch.
  • Samenstelling: Sodium Cocoyl Glutamate, Maltodextrine*, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Bicarbonate, Algin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Sodium Dehydroacetate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Inulin, Tapioca Starch*, Sodium Chloride, Limonene**, Citral**, Linalool**, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Aqua (Water), Geraniol**, Chlorophyllin-Copper Complex, Citronellol**, Coumarin** (*Ingrediënten van biologische oorsprong. **Natuurlijk voorkomende stoffen in de essentiële oliën van onze natuurlijke geur. Kan een allergische reactie veroorzaken bij gevoeligheid voor essentiële oliën).

Anotherway is een Franse innovatieve merk dat ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven te bieden voor wegwerpproducten. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een reeks ecologische producten, van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-pastilles. De producten van Anotherway worden lokaal in Marseille vervaardigd en zijn ontworpen om praktisch, effectief en ecologisch vriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestaties. Geaccrediteerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke en veilige ingrediënten voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt