ECOCHEQUE

Waspoeder - Universal - 7,5 kg

Van plantaardige oorsprong en biologisch afbreekbaar

€ 54,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 2,18
4 5% Tot € 10,90
8 7% Tot € 30,52
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Belgisch merk

Plantaardig, bio-afbreekbaar waspoeder dat afrekent met vuil en vlekken en een heerlijke milde geur achterlaat op wasgoed. Dit universeel wasproduct maakt grondig schoon, ook bij lage temperaturen en bevat geen optische witmakers. Parfum van lavendel en eucalyptus.

Inhoud: 7,5 kg

 

Dit waspoeder:

 ​heeft een krachtige, plantaardige formule

 is niet getest op dieren

 wast grondig, zelfs op een lage temperatuur

Ref: HA314

Reinigend en verzorgend universeel wasproduct in groot formaat. Dit waspoeder verwijdert vuil en vlekken maar is zacht voor de huid en de planeet.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Voor wit en kleurvast wasgoed. Lees altijd het wasadvies in je kledij. Was donkere kleuren altijd apart. Niet geschikt voor wol en zijde.

15-30%: Zuurstofbleekmiddel; 5-15%: Zeoliet, anionogene en niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, w5% zeep, parfum (limoneen, linalool), enzymen; Andere: Natriumsulfaat, Natriumcarbonaat, Polypeptide, Bleekmiddelactivator, Natriumsilicaat, Natriumcarboxymethylzetmeel, Cellulose gum, Natriumcitraaat.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt