ECOCHEQUE

Duindoorn Elixer - Bio

€ 16,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,68
4 5% Tot € 3,40
8 7% Tot € 9,51
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Vegan

Duindoorn Elixir wordt bereid uit verse, zongerijpte Duindoornbessen in een compleet elixer. Duindoornbessen zijn rijk aan vitamine C. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem. Het is een waardevolle aanvulling op je dagelijkse voeding.Inhoud: 250 ml

Ref: BF014

Duindoornbessen zitten boordevol energie en een uitzonderlijk grote hoeveelheid vitamine C en versterken het lichaam vanbinnen en vanbuiten. Duindoorn Elixer is vooral aan te bevelen in koude en lichtarme perioden van het jaar of bij lichamelijke of geestelijke inspanningen. Een voedingssupplement met een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding. Geschikt voor kinderen.

Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een fabrikant van 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën bevatten geen synthetische stoffen die huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen zo processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Schudden voor gebruik. Als aanvulling op de dagelijkse voeding: elke dag een eetlepel innemen. Als weerstandsverhogende-kuur: twee maal per dag een eetlepel gedurende 3 à 6 weken. Kan worden verdund in een glas vruchtensap, water of in yoghurt. Na opening 3 maanden houdbaar in de koelkast.

Rietsuiker*, Duindoornbessensap en -bessenpuree**, (42%) Honing*
* uit biologische teelt
** uit biologische, biologisch-dynamische teelt of uit ecologische natuurgebieden

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt