Workshop - Gemmotherapie - Brussel
SE609A

€ 45,00

Reservatie en informatie: seb@alternatures.be

Gemmotherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij de knoppen van bomen en planten geweekt worden in een water-alcohol-glycerine mengsel om de actieve ingrediënten te extraheren. Deze krachtige en geconcentreerde mengelingen bevatten veel vitale energie van de boom en hebben vaak uiteenlopende therapeutische eigenschappen.

In zijn praktijk gebruikt Sébastien gemmotherapie op zichzelf of als aanvulling op etherische oliën (of andere natuurlijke medicijnen). Gemmotherapie is bovendien zeer makkelijk te gebruiken: verdunning is niet nodig, een aangename smaak, weinig risico op toxiciteit (aromatherapie is in dat opzicht complexer) en daarom bijzonder geschikt vor gebruik in de alternatieve kindergeneeskunde.

De cursus Gemmothérapie wordt gegeven in één namiddag (de 14h à 18h30) en bevat volgende onderdelen:

 
  • Theoretische inleiding: defenities, geschiedenis, werking en dosering
  • Gedetailleerde studie van de belangrijkste knoppen (ongeveer 30)
  • Mengelingen en synergieën

 

Voor vragen en inschrijvingen contacteer je Sébastien.

Sébastien Delronge is naast expert natuurgeneeskunde en aromatherapeut ook de oprichter van Sebio. Hij volgde in 2007 een opleiding aromatherapie bij Pranarôm bij D. Baudoux. Hij specialiseerde zich (mede door zijn achtergrond als ingenieur) in een combinatie van een natuurlijke en wetenschappelijke benadering van werken met etherische oliën. Sébastien is afgestudeerd aan AESS (Agrégation de l'Enseignement Secondaire Supérieur) en geeft al meer dan 10 jaar opleidingen. Naast zijn theoretische kennis over essentiële oliën gebruikt hij het ook in het dagelijks leven om zichzelf en zijn drie kinderen te genezen. In 2014 voltooide hij ook een opleiding natuurgeneeskunde en richtte hij een adviespraktijk op waar hij de kracht van aromatherapie combineert met andere natuurlijke remedies.

Locatie van de (Franstalige!) workshop: 31 avenue de Beersel – 1180 Uccle

De workshop is met een beperkte groep (maximum 10 personen).

 

  • Zaterdag 29 mei 2021  van 14.00 uur tot 18.30 uur
  • Zondag 14 november 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur

 

€45

Voor inschrijvingen mail je jouw complete contactgegevens naar Sébastien.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt