Workshop - Fytotherapie - Brussel
SE612A

€ 45,00

Inschrijvingen en meer informatie: seb@alternatures.be

De fytotherapie is een kruidengeneedkunde gebaseerd op het gebruik van planten. Aromatherapie of gemmotherapie zijn hier soms ook onderdeel van. Galenische vormen zoals moedertincturen, droge extracten (capsules,...) en kruidenthee zullen o.a. terugkomen in deze workshop.

In zijn natuurgeneeskunde praktijk en als aromatherapeut gebruikt Sébastien steeds vaker kruidengeneeskunde, soms individueel of in combinatie met etherische oliën (of andere natuurlijke medicijnen).

De workshop Fytotherapie zal plaatsvinden in één namiddag (van 14.00 uur tot 18.30 uur) en zal de volgende onderdelen bevatten:

  • Theoretische inleiding: definities, functies, galenische vormen en dosering
  • Gedetailleerde studie van 30 planten en enkele natuurlijke remedies zoals echinacea, propolis, valeriaan, arnican, kurkuma, sint-janskruid,...
  • Een reeks voedingssuplementen uit de kruidengeneeskunde die Sébastien aanbeveelt: omega-3, vetzuren, vitamine d,...

Meer info en inschrijvingen via Sébastien.

Sébastien Delronge is naast expert natuurgeneeskunde en aromatherapeut ook de oprichter van Sebio. Hij volgde in 2007 een opleiding aromatherapie bij Pranarôm bij D. Baudoux. Hij specialiseerde zich (mede door zijn achtergrond als ingenieur) in een combinatie van een natuurlijke en wetenschappelijke benadering van werken met etherische oliën. Sébastien is afgestudeerd aan AESS (Agrégation de l'Enseignement Secondaire Supérieur) en geeft al meer dan 10 jaar opleidingen. Naast zijn theoretische kennis over essentiële oliën gebruikt hij het ook in het dagelijks leven om zichzelf en zijn drie kinderen te genezen. In 2014 voltooide hij ook een opleiding natuurgeneeskunde en richtte hij een adviespraktijk op waar hij de kracht van aromatherapie combineert met andere natuurlijke remedies.

Locatie van de workshop: 31 avenue de Beersel – 1180 Uccle

De les zal plaatsvinden in beperkte groep (maximum 10 personen)

 

  • Zondag 30 mei 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur
  • Zondag 19 december 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur

 

€45

Voor inschrijvingen mail je jouw complete contactgegevens naar Sébastien.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt