Workshop - Bachbloesem - Introductie - Brussel
SE607A

€ 90,00

Reservatie en informatie: seb@alternatures.be

Inhoud van de workshop:

Bachbloesems werden in de jaren dertig gecreëerd door de Engelse dokter Edward Bach. Zijn filosofie: “zolang ziel lichaam en geest in harmonie zijn, kan niets ons beïnvloeden”. Bach heeft de laatste 10 jaar van zijn leven gewijd aan het bestuderen en erkennen van 38 gedragsvormen die hij identificeerde als de belangrijkste bronnen van ontevredenheid. Hij vond bloemen in de natuur die een invloed hebben op deze moeilijke emoties. Hij categoriseerde zijn 38 gedragsvormen vervolgens in 7 gedragscategorieën (angst, eenzaamheid, onzekerheid, ontmoediging, etc.). Deze natuurlijke remedies op basis van bloesems zijn sindsdien bekend als Bachbloesems. De middelen moedigen je aan om weer in balans te komen door je te helpen om controle te krijgen over je emoties om je beter te voelen. Ze zijn makkelijk in gebruik, geschikt voor het hele gezin en werken niet verslavend.

 

Sébastien biedt je een eendaagse training om kennis te maken met Bachbloesems. De workshop bevat: een gedetailleerde studie van 38 bloemen en Rescue, theoretische aspecten (basisprincipes, werking, dosering, productie, etc.) en de bereiding van een gepersonaliseerde remedie die je mee naar huis kan nemen.

De les duurt één dag, van 9.00 uur tot 18.00 uur of twee halve dagen (van 14.00 uur tot 18.30 uur)

Voor vragen en boekingen contacteer je Sébastien.

Sébastien Delronge is naast expert natuurgeneeskunde en aromatherapeut ook de oprichter van Sebio. Hij volgde in 2007 een opleiding aromatherapie bij Pranarôm bij D. Baudoux. Hij specialiseerde zich (mede door zijn achtergrond als ingenieur) in een combinatie van een natuurlijke en wetenschappelijke benadering van werken met etherische oliën. Sébastien is afgestudeerd aan AESS (Agrégation de l'Enseignement Secondaire Supérieur) en geeft al meer dan 10 jaar opleidingen. Naast zijn theoretische kennis over essentiële oliën gebruikt hij het ook in het dagelijks leven om zichzelf en zijn drie kinderen te genezen. In 2014 voltooide hij ook een opleiding natuurgeneeskunde en richtte hij een adviespraktijk op waar hij de kracht van aromatherapie combineert met genezing door middel van andere alternatieve geneesmiddelen.

 

Locatie van de workshop: Adresse: 31, avenue de Beersel, 1180 Uccle

De les zal plaatsvinden in een kleine groep  (maximum 10 personen)

 

  • Weekend van 24 en 25 april 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur
  • Weekend van 16 en 17 oktober 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur

 

€45

Voor meer info mail je naar seb@alternatures.be.

Voor een rechtstreekse reservering bij AlterNatureS klik hier.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt