4x Zakdoekjes uit gerecycleerd papier - Doos van 100

€ 7,55

-5%

€ 7,95

De Memo Recycling "Extra Soft" zakdoeken, zijn perfect geschikt voor de dagelijkse cosmetische verzorging. Ze zijn vervaardigd uit 100% gerecycleerde papiervezels en zullen u hierdoor verrassen. Ze dragen de label De Blauwe Engel (RAL UZ 5) doordat ze geproduceerd worden op een milieuvriendelijke wijze. Verkrijgbaar in een doos met 100 doekjes (afmeting van de doekjes: 21x20,5 cm)

Ref: HA080X4

De Memo Recycling "Extra Soft" zakdoeken zijn verpakt in een kartonnen doos dat toelaat om de zakdoeken gemakkelijk één per één te gebruiken, steeds bij de hand. De dubbele laag en het gewafeld weefsel zijn tegelijkertijd zacht en sterk. Ze dragen de label De Blauwe Engel (RAL UZ 5) doordat ze geproduceerd worden op een milieuvriendelijke wijze. Verkrijgbaar in een doos met 100 doekjes (afmeting van de doekjes: 21x20,5 cm)

Ze zijn vervaardigd uit 100% gerecycleerde papiervezels en zullen u hierdoor verrassen. Dankzij een procédé van 11  reinigingscyclussen en inktverwijdering, voldoen ze aan de optische en hygiënische eisen.  De lichte en witte natuurlijke kleur wordt verkregen zonder toevoeging van bleekmiddel.

Uiterst geschikt voor de dagelijkse cosmetische verzorging.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt