Koud verzeepte gezichts- & lichaamszeep kamille & wortel biologisch gecertificeerd 100 g - Avril

Ideaal voor normale en droge huid

€ 6,99

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Ontdek de koud verzeepte gezichts- en lichaamszeep van Avril, geformuleerd met natuurlijke ingrediënten om uw huid op een zachte manier te verzorgen:

  • Zachte formulering: verrijkt met kamille en wortel, deze zeep kalmeert en voedt de huid, terwijl het het natuurlijke evenwicht respecteert.
  • Multifunctioneel: geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam, ideaal om uw dagelijkse verzorgingsroutine te vereenvoudigen.
  • Koude verzeping: een ambachtelijke methode die de voordelen van de ingrediënten behoudt voor een zachte en gehydrateerde huid.
  • Biologische ingrediënten: gemaakt met ingrediënten uit de biologische landbouw, vriendelijk voor uw huid en het milieu.
  • Delicate geur: een natuurlijke en subtiele geur die een aangenaam spoor achterlaat na elk gebruik.

Kies voor deze koud verzeepte zeep voor een schone, gekalmeerde en gevoede huid, elke dag opnieuw!

Ref: AV458

Geef uw gezicht op natuurlijke wijze een stralende teint met de gezichts- en lichaamszeep met kamille en wortel van Avril, gecertificeerd biologisch. Kamille, kokosolie en sheaboter bieden hun voordelen dankzij de ambachtelijke methode van koude verzeping.


  • Gebruik: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met helder water. Hoe bewaar je een koud verzeepte zeep? Bewaar het op een donkere, droge plek, beschermd tegen water en opspattend water.
  • Herkomst: Het product is gemaakt in Frankrijk
  • Certificeringen: Cosmetisch product gecertificeerd Cosmos Organic door Ecocert Greenlife
  • Ingrediënten: Koolzaadolie*, Kokosolie*, Water, Natriumhydroxide (bijtende soda), Zonnebloemolie*, Sheaboter*, Zwarte komijnzaadolie*, Kurkuma wortel extract*, Roomse kamille bloem extract*, Wortel extract*

    * Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

    100% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.

    83% van het totaal van de ingrediënten komt van biologische landbouw.


Avril is een Frans merk van biologische cosmetica dat kwaliteit, toegankelijkheid en milieuvriendelijkheid combineert. Gespecialiseerd in verzorging en make-up voor het hele gezin, geeft Avril de voorkeur aan biologische ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen. Elk product is ontworpen om zachtheid en effectiviteit te bieden, met minimale ecologische impact. Vertrouw op Avril voor gezonde, natuurlijke en milieuvriendelijke beautyroutines.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt