Koud verzeepte gezichts- & lichaamszeep houtskool & salie biologisch gecertificeerd 100 g - Avril

Ideaal voor normale tot vette huid

€ 6,99

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Reinig en verfris uw huid met de koud verzeepte gezichts- en lichaamszeep van Avril, geformuleerd met natuurlijke ingrediënten voor een diepe verzorging:

  • Reinigende werking: verrijkt met actieve kool, deze zeep verwijdert onzuiverheden en absorbeert overtollig talg voor een schone en frisse huid.
  • Kalmerende eigenschappen: de biologische salie biedt kalmerende en zuiverende voordelen, ideaal voor de huid die vatbaar is voor onzuiverheden.
  • Geschikt voor gezicht en lichaam: een veelzijdige zeep, perfect om uw dagelijkse verzorgingsroutine te vereenvoudigen.
  • Koude verzeping: een ambachtelijke methode die de voordelen van de ingrediënten behoudt voor een zachte reiniging zonder uitdroging.
  • Biologische formule: gemaakt met biologische ingrediënten die vriendelijk zijn voor de huid en het milieu.

Kies voor deze koud verzeepte zeep voor een gereinigde, gebalanceerde en stralende huid!

Ref: AV459

Vervuiling, stress en onzuiverheden verstikken uw huid. Bevrijd uw huid met de koud verzeepte gezichts- en lichaamszeep Houtskool en Salie van Avril, biologisch gecertificeerd. De actieve ingrediënten en biologische plantaardige oliën leveren hun volle effectiviteit dankzij de ambachtelijke methode van koude verzeping.


  • Gebruik: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met helder water. Hoe bewaart u een koud verzeepte zeep? Bewaar hem op een donkere, droge plek, beschermd tegen water en opspattend water. Onderhoudstips: Bewaar uw zepen op een droge plek door ze op een Avril zeepbakje te plaatsen.
  • Herkomst: Het product is gemaakt in Frankrijk.
  • Certificeringen: Cosmetisch product gecertificeerd Cosmos Organic door Ecocert Greenlife
  • Ingrediënten: Koolzaadolie*, Kokosolie*, Water, Natriumhydroxide (bijtende soda), Zonnebloemolie*, Sheaboter*, Hennepzaadolie*, Houtskoolpoeder*, Pepermuntbladextract*, Saliebladextract*, Tocopherol (Vitamine E)

    * Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

    100% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.

    83% van het totaal van de ingrediënten komt van biologische landbouw.


Avril is een Frans merk van biologische cosmetica dat kwaliteit, toegankelijkheid en milieuvriendelijkheid combineert. Gespecialiseerd in verzorging en make-up voor het hele gezin, geeft Avril de voorkeur aan biologische ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen. Elk product is ontworpen om zachtheid en effectiviteit te bieden, met minimale ecologische impact. Vertrouw op Avril voor gezonde, natuurlijke en milieuvriendelijke beautyroutines.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt