ECOCHEQUE

Geconcentreerd poeder om te verdunnen tot vloeibaar wasmiddel 250 g - Anotherway

Navulling met 3 ingrediënten, geen afval en gemaakt in Frankrijk

€ 14,95

1 Item
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,60
4 5% Tot € 2,99
8 7% Tot € 8,37
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
100% van natuurlijke origine
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Oplaadbaar
Frans merk
Maatschappelijk geëngageerd
Ecologisch geëngageerd

Zeg vaarwel tegen plastic flessen en ingewikkelde samenstellingen met dit geconcentreerde poeder om te verdunnen! Met een klein zakje van 250 g kunt u maar liefst 60 wasbeurten uitvoeren. Met zijn drie gezonde, Franse en natuurlijke ingrediënten is het de ideale compromis tussen zelfgemaakte wasmiddel en conventioneel industrieel wasmiddel. Voeg gewoon wat warm water toe in een glazen container en klaar: u heeft een vloeibaar wasmiddel dat goed is voor uw gezondheid, het milieu en uw gezinsbudget!

Ref: AY018

Het geconcentreerde poeder om te verdunnen voor vloeibaar wasmiddel van Anotherway is een ecologische oplossing waarmee u ongeveer 60 wasbeurten kunt doen. Verpakt in een zakje van 250 g, wordt het vervaardigd in Marseille met milieuvriendelijke methoden en een inzet voor professionele reïntegratie.

  • Het zakje van 250 g is goed voor ongeveer 60 wasbeurten.
  • De roestvrijstalen doseerder is apart verkrijgbaar op onze website.
  • Gemaakt in Marseille in een werkplaats voor professionele reïntegratie.
  • Samenwerking met La Corvette by La Savonnerie du Midi om Marseille-zeeppoeder te recupereren, waardoor verspilling van grondstoffen wordt verminderd.
  • De gebruikte Marseille-zeep is Ecocert-gecertificeerd.
  • Het zakje is plasticvrij, composteerbaar en gecertificeerd OK Compost.
  • Anotherway is lid van 1% for the Planet.

  • Gebruik: Vul een container van 1 liter met 50 g waspoeder. Voeg 1 liter warm (maar niet kokend) water in 2 of 3 stappen toe, waarbij u tussendoor roert. Vul de container niet tot de rand. Schud 30 seconden, laat rusten en schud daarna nog 20 seconden totdat een homogeen mengsel is verkregen. U kunt 10 druppels essentiële olie naar keuze toevoegen om de geur te personaliseren. Voor kleine wasbeurten, giet 80 ml in de machine. Voor grote wasbeurten, giet 160 ml.
  • Volume: Zakje van 250 g.
  • Certificeringen: Ecocert-gecertificeerd, plasticvrij, composteerbaar (OK Compost-gecertificeerd), veganistisch.
  • Oorsprong: Gemaakt in Marseille, in samenwerking met La Corvette by La Savonnerie du Midi.
  • Samenstelling: Echt Marseille-zeep van La Corvette van La Savonnerie du Midi, baking soda, soda kristallen. 100% van natuurlijke oorsprong.

Anotherway is een innovatieve Franse merk dat onze dagelijkse routine revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, streeft het merk ernaar om afval te verminderen en een milieuvriendelijk levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment eco-vriendelijke producten, van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-tabletten. Lokale productie in Marseille zorgt ervoor dat de producten van Anotherway praktisch, effectief en eco-vriendelijk zijn, waarbij eenvoud en prestaties worden gecombineerd. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt