Wasbare papieren handdoeken pack van 10 - Anotherway

€ 34,95

Zeg vaarwel tegen wegwerppapieren en hallo tegen een ecologisch alternatief met de 10 herbruikbare keukendoeken van Anotherway! Ze zijn speciaal ontworpen om hyper absorberend te zijn. Elke doek is herbruikbaar en kan tot 4 keer zijn eigen gewicht absorberen, en is 2,5 keer meer absorberend dan een klassieke papieren doek. Gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en Oeko-Tex 100, zijn deze herbruikbare doeken zacht voor de huid en duurzaam voor alle huishoudelijke klussen. Ze zijn ook wasbaar in de machine, waardoor ze economisch en duurzaam zijn. U kunt nu bijdragen aan het behoud van het milieu terwijl u uw huis schoon en opgeruimd houdt. Bestel uw set vandaag nog!

Ref: AY028

De herbruikbare keukenrollen van biologisch katoen zijn een praktische en ecologische vervanging voor wegwerppapieren. Deze set van 10 stuks is ontworpen om te absorberen en te reinigen bij dagelijkse taken, terwijl het een duurzame en milieuvriendelijke oplossing biedt.

  • Ideaal voor het absorberen van vloeistoffen, het afvegen van kindermondjes, snuiten van de neus, drogen van fruit en groenten, gebruiken als servet of het verwijderen van overtollig vet bij het frituren.
  • Om hun effectiviteit te behouden, was ze in de machine tot 60°C wanneer ze vuil zijn. Voor hardnekkige vlekken is een voorwas aanbevolen.
  • Handige tip: je kunt een papieren rolhouder blijven gebruiken door de herbruikbare keukenrollen één voor één op te rollen.

  • Gebruik: Ontworpen voor diverse huishoudelijke taken, waaronder het drogen van voedsel, schoonmaken en absorberen van vloeistoffen.
  • Onderhoud: Was ze in de machine op 60°C. Een voorwas is aanbevolen voor hardnekkige vlekken.
  • Afmetingen: 24 x 24 cm.
  • Certificeringen: GOTS en Oeko-Tex 100 gecertificeerd.
  • Oorsprong: Ontworpen in Frankrijk, geproduceerd in Portugal.
  • Samenstelling: 100% natuurlijk katoen uit biologische landbouw, gecertificeerd door GOTS en Oeko-Tex 100.

Anotherway is een innovatieve Franse merk die ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijk levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment aan ecologische producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-pastilles. Lokaal geproduceerd in Marseille, zijn de producten van Anotherway ontworpen om praktisch, efficiënt en milieuvriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestatie. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke en veilige ingrediënten voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt